Bilde: Bildebyrån

Etter lange tider med spekulasjoner, ble det bekreftet et Christian Berge forlater herrelandslaget til fordel for Kolstad. Berge startet allerede den 1. mars og har en kontrakt som løper fram til sommeren 2024.

Trondheimslaget har den siste tiden hentet inn flere av de største håndballstjernene på herresiden. De har ambisjoner og har den siste tiden også bekreftet at Sander Sagosen, Magnus Gullerud, Magnus Abelvik Rød, Torbjørn Bergerud og Gøran Johannessen også blir en del av laget.

Berge sier at det er et stort pluss at Kolstad har så høye ambisjoner.– De har en visjon som ikke har vært prøvd på norsk jord før. Det er et lag som virkelig ønsker å ta steget opp. Jeg elsker å jobbe med mennesker som tenker stort. Det får jeg lov til å være med på hver eneste dag nå, og det synes jeg er utrolig moro., sier han til NRK.

Kolstad skal ha et tredelt trenerteam som består av Berge, Stian Gomo og Erlend Sagosen. Berge skal ha ansvar for angrepsspill, Gomo for forsvarsspill, og Sagosen for målvaktspill og individuell oppfølging av spillere.

Daglig leder Jostein Sivertsen sier at stikkordet for å lykkes blir å ha sterke relasjoner mellom trenere, god kommunikasjon og høy takhøyde.