Unibet

Bilde: Wallpaperflare.com

Da Elverum møtte Kiel i helgens Champions League-kamp, viste de sitt aller ypperste nivå. Selv om det ble et tap, var det meget jevn og sluttresultatet forteller også det. Kiel vant kun 31-30 etter en forrykende kamp for begge lagene.

Anført av Eric Johansson satte Elverum kraftig press på Kiel foran rekordmange tilskuere, 8532. Men til slutt avgjorde Sander Sagosens lag Kiel, håndballfesten på Lillehammer.

– Verdensklasse, mener Viasat-ekspert Gunnar Pettersen etter et av svenskens åtte mål mot klubben Johansson – ifølge kanalen – skal spille for neste sesong.

Elverum ledet knapt 15–14 til pause etter at Tobias Grøndahl satt standarden med tre kjappe mål de 10 første minuttene. Hjemmelaget begeistret med godt spill og initiativ gjennom hele omgangen selv om Kiel knappet inn ledelsen inn mot hvilen.

– En godkjent omgang. Vi spilte med høyt tempo og hjerte, sa Elverum-trener Børge Lund til Viaplay ved pause.

Kiel og Sagosen viste en sterkere side etter hvilen da Elverums Dominik Máthé måtte gå av banen på grunn av en kneskade. Kasper Lien scoret sitt tredje fra høyrekanten og utlignet til 23–23 12 minutter inn i andre omgang.

I kampens siste sekund bommet Elverums Kasper Lien. Kiel sin stjernekeeper Niklas Landin reddet forsøket fra høyre kant. Hjemmelaget kunne potensielt ha vunnet, men scoret ikke mål på kampens siste fem minutter og 30 sekunder.