Bilde: Wallpaperflare.com

Børge Lund har siden 1 januar 2017 vært assistenttrener på herrenes landslag i håndball. Han velger nå å gi seg som trener på landslaget siden dette har vært meget krevende å kombinere med sin trenerrolle i Elverum Håndball. Lund startet som hovedtrener i Elverum i 2020 samtidig som han var ansatt i en 30% stilling i håndballforbundet.

 Jeg vil først og fremst takke Christian for at jeg har fått muligheten til å v@re med på dette de siste fire årene. At jeg nå g¨r ut av rollen handler om totalbelastningen over tid, og det har vært et av de vanskeligste valgene jeg har tatt noensinne, sier Børge Lund til handball.no

I sin tid på landslaget, har Lund vunnet to VM-sølv og en EM-bronse.

 

Jonas Wille inn som erstatter ut EM-2022

Jonas Wille kommer inn som erstatter for Lund allerede fra Gjensidige Cup i Trondheim 4.-7. november. Han har inngått en landslagstrenerkontrakt med Norges Håndballforbund gjeldende ut januar 2022.

– Jeg jobbet sammen med Jonas da jeg skygget ham i forkant av EURO 2020. I desember 2019 var jeg sammen med ham i flere dager. Han har en veldig bra måte å jobbe på, og er faglig sterk. Derfor var det naturlig for meg å spørre ham, sier hovedtrener Christian Berge.