Unibet

I dag starter håndball-EM i Düsseldorf i Tyskland, der lagene i gruppe A åpner turneringen. Nå er det Sveriges tur til å forsvare gullet som regjerende europamestre. De trenes av ingen ringere enn norske Glenn Solberg. 

Fra EM i 2022 er det et gull å forsvare, noe som gjør Sverige til en av årets store favoritter til en ny medalje. Men våre danske naboer er den største favoritten som regjerende verdensmestre. Norge er litt lenger ned på listen over favorittene, på sjuende plass.

På Merkur Spiel-Arena, en arena med plass til over 50 000 tilskuere, får Frankrike og Nord-Makedonia den store æren av å åpne turneringen foran et stort publikum. Men det er ikke før senere på kvelden at det virkelig smeller. Vertsnasjonen Tyskland går på banen sammen med nabolandet Sveits i en kamp som forventes å sette publikumsrekord for en håndballkamp.

Først på torsdag spilles det flere kamper, blant annet spiller Norge sin åpningskamp mot Polen. Samtlige norske kamper kan sees på TV3 og høre på radioen hos NRK Sport.

Her er Norges komplette EM-spilleplan:
Torsdag 11. januar kl. 20.30 Norge – Polen
Lørdag 13. januar kl. 20.30 Færøyene – Norge
Mandag 15. januar kl. 20.30 Norge – Slovenia

Her er det gruppespillets fullstendige kampoversikt i for håndball-EM 2024.

Sverige - Tyskland
Viaplay
Frankrike - Danmark
Viaplay

Unibet


Frankrike - Danmark