LeoVegas

Bilde: Rune Bendiksen, Viaplay

Kommende torsdag, 13. januar starter håndball EM for herrer i Slovakia og Ungarn, og kampene vil vises på TV3 og Viaplay (NENT group).

I forrige EM for menn tok Norges herrelandslag i håndball sin første medalje med bronsen etter seieren mot Slovenia i bronsefinalen. Norge åpner sitt EM ved å møte en av vertsnasjonene, Slovakia fredag 13. januar kl 20.30.

Han som skal lede oss gjennom disse sendingene er Ørjan Bjørnstad. Med seg i studio har han også tidligere målvakt Ole Ervik og den sju ganger gullmedaljevinner Karoline Dyhre Breivang. Alle disse har flere års erfaring fra TV-sendinger i håndball. De var sist å se under kvinnenes håndball VM i desember. Også danske Joachim Boldsen blir med i Viaplays håndball studio.

Det kommer også andre tidligere landslagsspillere, som Gro Hammerseng-Edin som spilte sammen med Karo. I tillegg kommer også Bjarte Myrhol og Kristian Kjelling ta plass i studio.

Norges kamper vil bli kommentert av Kristian Kjelling og Daniel Høglund. Mia Becker vil rapportere fra mesterskapet.

Etter å ha gjennomført et meget vellykket mesterskap for håndballjentene før jul som endte med norsk gull, gleder sportssjef i NENT Group Norge, Kristian Oma, seg til enda et stort håndballmesterskap.

– Vi er særdeles spente på hva de norske håndballgutta kan få til, og vet at interessen hos seerne er enorm om de klarer å komme langt. Den økende usikkerheten rundt covid har gjort at vi flytter våre studiosendinger hjem. Men dette gir oss også litt mer spillerom med tanke på gjester og eksperter i studio. I tillegg har vi sikret tilstedeværelsen med et litt mindre team onsite, så vi føler oss klare for å servere dette på beste vis, sier Oma til NENT Group.

 

Norges kamper i gruppespillet:
Torsdag 13. januar kl. 20.30: Norge-Slovakia (Viaplay og TV3)
Lørdag 15. januar kl. 20.30: Norge-Russland (Viaplay og TV3)
Mandag 17. januar kl. 20.30: Litauen-Norge (Viaplay og TV3)