Unibet

Sendingene av Håndball-EM er en viktig del av å bringe mesterskapet nærmere publikum over hele verden. Kringkastingen av disse kampene er avgjørende for å nå ut til håndballfans og interesserte seere. Hvilke kanaler eller plattformer som sender Håndball-EM, varierer imidlertid fra land til land og avhenger av avtaler og rettigheter som er inngått mellom kringkastingsselskaper og håndballforbund.

Sendingene av Håndball-EM for kvinner og menn varierer fra land til land og avhenger av rettighetene og avtalene inngått av ulike TV-nettverk og kringkastingsselskaper. I ulike nasjoner kan ulike TV-kanaler eller strømmetjenester ha kjøpt rettighetene til å vise mesterskapet. Dette betyr at det kan være flere TV-kanaler eller plattformer som sender Håndball-EM i forskjellige land.

I Norge har for eksempel TV 2 og strømmetjenesten Viaplay hatt rettigheter til å vise Håndball-EM. Viaplay har senderettighetene for Håndball-EM fram til 2026.

I andre land kan det være andre kringkastingsselskaper eller TV-kanaler som har sikret seg rettighetene til å sende mesterskapet. Det kan være lurt å sjekke med lokale TV-kanaler eller strømmetjenester for oppdatert informasjon om sendinger av Håndball-EM.

Kringkastere i forskjellige land

I ulike land kan ulike kringkastingsselskaper ha sikret seg rettighetene til å vise Håndball-EM. For eksempel kan nasjonale TV-kanaler eller strømmetjenester ha kjøpt rettighetene til å sende mesterskapet. Dette kan inkludere både offentlige og private kringkastingsselskaper som har investert i rettighetene for å bringe kampene til seerne.

Populære Kringkastere

Noen av de vanligste kringkasterne for Håndball-EM inkluderer store TV-nettverk og strømmetjenester som har en historie med å vise håndballkamper og andre sportsarrangementer. Disse kan være nasjonale eller internasjonale kringkastere som har et dedikert sportssegment og et bredt seergrunnlag.

Nettbaserte Plattformer

I tillegg til tradisjonelle TV-kanaler har nettbaserte plattformer også blitt stadig mer relevante for kringkasting av sportsarrangementer, inkludert Håndball-EM. Strømmetjenester og digitale plattformer tilbyr seere muligheten til å se kampene live eller i opptak, og de kan være en praktisk måte for publikum å få tilgang til kampene på sine enheter.

Sjekke lokale kringkastere

For å finne ut hvilke kringkastere som sender Håndball-EM i et spesifikt land, er det lurt å sjekke med lokale TV-kanaler eller strømmetjenester. Offisielle nettsider for håndballforbund eller sportskanaler vil vanligvis gi oppdatert informasjon om hvilke kringkastere som har rettighetene til å vise mesterskapet.

Kringkastingen av Håndball-EM varierer fra land til land, og hvem som sender kampene avhenger av avtaler mellom kringkastingsselskaper og håndballforbund. Lokale TV-kanaler, strømmetjenester og dedikerte sportskanaler er vanlige kilder for å få tilgang til disse kampene, og informasjon om sendingene kan vanligvis finnes på offisielle nettsider eller ved å sjekke med lokale kringkastere.


Frankrike - Danmark