Velobet

Håndball-EM er en av de mest prestisjefylte turneringene innenfor håndballverdenen og arrangeres for både kvinner og menn. Dette mesterskapet avholdes hvert annet år for begge kjønn og tiltrekker seg stor oppmerksomhet fra både spillere og tilhengere av sporten.

Frekvensen av Håndball-EM

Håndball-EM arrangeres hvert annet år, både for menn og kvinner. Dette betyr at det er et EM for kvinner og et for menn i det samme året. Denne turneringsstrukturen tillater en regelmessig utfoldelse av konkurransen og gir spillerne en mulighet til å delta i et stort internasjonalt mesterskap med jevne mellomrom.

Turneringens syklus

Det er et mesterskap for kvinner og menn annethvert år. Menn spiller EM i starten av året, i januar. Mens kvinnene spiller sitt EM senere samme år, i månedsskifte november/desember. Denne syklusen gir et jevnt og forutsigbart mønster for håndball-EM, noe som tillater planlegging av deltakelse, forberedelser for nasjonale lag og forventninger fra tilhengerne.

Arrangementenes omfang

Hvert Håndball-EM for både kvinner og menn samler de beste lagene fra hele Europa. Turneringen inkluderer gruppespill, sluttspill og en avsluttende finale, som alle gir en mulighet for lagene til å vise frem sine ferdigheter og konkurrere om tittelen som europamester.

Håndball-EM arrangeres med jevne mellomrom hvert annet år, med separate mesterskap for kvinner og menn. Denne regelmessige syklusen gir en mulighet for lag fra ulike land å konkurrere på høyeste nivå og bringer sammen de mest talentfulle spillerne i Europa.


Frankrike - Danmark